Go to Top

Wie zijn wij

Blue Glory

In mei 1997 is Blue Glory opgericht door Marjon Muijskens. ‘Blue’ in de naam Blue Glory, verwijst naar het blauwe water van het IJ, waaraan de eerste showroom gevestigd was. ‘Glory’ slaat op de vreugde die het gaf om een eigen bedrijf te beginnen. Het pand waarin Blue Glory zich vestigde, was een oud pakhuis aan de Van Diemenkade in Amsterdam met uitzicht op het IJ. Blue Glory startte met de vertegenwoordiging van de merken Jet Set uit St. Moritz en Fuerte Ventura uit Noord Italië.

In de loop der jaren is het merkenpakket van Blue Glory zodanig uitgebreid, dat ze in oktober 2006 verhuisden naar de huidige showroom in de oude houthavens in Amsterdam. Deze moderne en lichte showroom van 540 m2 biedt genoeg ruimte om alle collecties volledig tot zijn recht te laten komen. Het assortiment dat Blue Glory aanbiedt, bestaat uit dames- en herenkleding, kinderkleding, schoenen en tassen.

MarjonMarjon Muijskens

Na te zijn opgegroeid op Terschelling, verliet Marjon op 16 jarige leeftijd het eiland voor haar studie in Leeuwarden. Na nog een tussenstop gemaakt te hebben in Groningen verhuisde ze naar Amsterdam.

Marjon begon haar carriere bij Jan Lensen in Broek in Waterland. Ze vertegenwoordigde de merken Waterland Affairs en Frogs. Na 2 jaar ging ze naar Force Majeure, waar ze de merken Jean Paul Gaultier Junior, Moschino en Zino & Judy verkocht. 5 jaar later ging ze werken voor Jet Set en deed ze de vertegenwoordiging in Nederland.

In 1997 vond ze de showroom aan de Van Diemenstraat en begon ze haar eigen bedrijf Blue Glory.


Roos